logo

ervaringen-van-eigenaars

Super blij met dit geweldige resultaat

Super blij met dit geweldige resultaat, Springer Spaniël Dee. Augustus 2017

Geachte dr Vecht,

In mei 2016 dus al een hele tijd geleden waren we bij u in de praktijk met onze Springer spaniël Dee. Ze had steeds pijn in haar nek. Bezoek aan eigen dierenarts, en aan een specialistische kliniek en nog een acupuncturist gaf wel verbetering, maar de problemen bleven aanhouden.

Ze kon niet meer mee met de paarden. Na ons laatste bezoek aan u is het met Dee steeds beter gegaan.  Na een paar maanden was ze weer helemaal als vanouds. In het begin wel heel rustig aan gedaan, maar zo langzamer hand steeds meer en ze gaat nu alweer een jaar mee met paardrijden. En dat is veel rennen, zo’n 2 uur door bos en hei. Ze kan het allemaal weer makkelijk aan en ze geniet volop.

We laten haar alleen niet uit de auto springen en geen hazen apporteren. We laten haar niet springen, ze zwemt wel heel veel met dit warme weer. En rennen natuurlijk, maar dat gaat allemaal prima. Verder kan ze alles weer zonder pijn.  We merken helemaal niks meer aan haar terwijl ze verging van de pijn toen ze bij u kwam. 

We zijn echt super blij met dit geweldige resultaat en hadden echt niet verwacht dat ze eigenlijk weer helemaal de oude zou worden. 

Wij zijn u heel erg dankbaar voor wat u voor haar en ons gedaan hebt en dat eigenlijk in zo’n korte tijd.

Hartelijke groeten,

NB Wat is de orthomanuele diergeneeskunde toch prachtig!

Afspraak

Alleen van toepassing in noodgevallen en bij waarneming voor orthomanueel dierenarts Mevrouw drs. Jacha Heukels

Locatie:
Valkenhof 18
3853 BR in Ermelo
T. 0341-551741

Nieuws

artikel-onze-hond-hernia-teckel