logo

ervaringen-van-eigenaars

Happy was niet “Happy” meer!

Happy was niet Happy meer!!!Happy was niet “Happy” meer! Oktober 2016

Spelend met ander hondjes is er wat misgegaan. Wat later de volgende dag zichtbaar en duidelijk was te zien, aan Happy mijn Teckeltje 5 jaar oud. (teefje).

Ze wilde niet meer lopen wat voor haar normaal was, om zeker de ochtend 1.30 uur te wandelen en rennen. Happy die normaal wel 8 tot 10 km per dag loopt en rent, en dan soms even met een vriendje een teckeltje speelt.

De volgende dag naar de dierenarts en constateerde een erge pijn in haar nekje, Pijnstil-injectie en medicatie, en we pilletjes meegekregen. Ruim 2 weken alleen voor de woning haar plasje en hoopje gedaan, en dan weer terug in haar mandje…

Na 2 weken geen verbetering zichtbaar aan Happy, en een afspraak gemaakt met Dr. Uri Vecht, in Wageningen.

Dr. Uri Vecht heeft 2 maal duidelijk gezegd voordat hij met Happy de behandeling ging doen, ik kan niet beloven dat het helpt!!!!

En wanneer ik bezig ben dan kan ze daardoor van pijn reageren, een behandeling die later bleek inderdaad haar gillen, en mij willen bijten aangaf.

De behandeling die door 2 maal in 1 consult is gebeurd, haar nekwervels te behandelen.

Dr. Uri zou de volgende dag bellen hoe het met Happy was…….en nadat ik haar in haar mandje achter in de auto heb gelegd, en waarbij ze van de pijn zachtjes jankte 15 minuten en daarna 2 uur langzaam rijdend in een file Happy niet meer hoorde.

 

Thuis uit de auto getild en liep ze fier met haar kopje omhoog, naar voor het huis liggend grasveldje, en deed haar plasje.

NIET TE GELOVEN!!!!

Dr. Uri Vecht. Een Engel bent u en wat een geluk dat Happy bij u mocht komen en het de telefoongesprek de volgende dag, Dr. Uri belde om te horen hoe het met Happy was…Niet te geloven dokter.

Ik zou u zo wel mijn armen om u heen willen slaan, en wel  “knuf” willen geven. Een Knuffelkus is dat.

Het is nu inmiddels alweer 14 dagen verder, en met Happy gaat het voorzichtig heel goed.

Hartegroet van mij Jeannette, en een pootje van Happy.

 

Naschrift: Na een geslaagde manipulatie van de nekwervel(s)kan een hernia patiënt van zijn acute pijn af zijn maar dit betekent nog niet dat de hernia al echt genezen is. Daarvoor is veel meer tijd nodig. Pas na ca een half jaar is het risico van een terugval duidelijk minder.

De Orthomanuele Dierenarts .

Afspraak

Alleen van toepassing in noodgevallen en bij waarneming voor orthomanueel dierenarts Mevrouw drs. Jacha Heukels

Locatie:
Valkenhof 18
3853 BR in Ermelo
T. 0341-551741

Nieuws

artikel-onze-hond-hernia-teckel